Βασικός στόχος η αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας

Η Ελληνική Λύση, σήμερα, είναι το μοναδικό δημοκρατικό πατριωτικό κόμμα στην Ελλάδα, που, φυσικά, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ακροδ...


Η Ελληνική Λύση, σήμερα, είναι το μοναδικό δημοκρατικό πατριωτικό κόμμα στην Ελλάδα, που, φυσικά, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ακροδεξιά – πόσο μάλλον με το ναζισμό και το φασισμό – με κυρίαρχο σύνθημα «Πρώτα οι Έλληνες, πρώτα η Ελλάδα».

Με ένα ολοκληρωμένο κυβερνητικό πρόγραμμα επιδιώκουμε να κατακτήσει η χώρα μας τη θέση, που της αξίζει στον πλανήτη, όπως αρμόζει στην ιστορία και στον πολιτισμό μας.

Γράφει ο Δημήτρης Βαγενάς*

Βασικοί μας ιδεολογικοί πυλώνες είναι η προσήλωση στον Ελληνοκεντρικό χαρακτήρα & στο συμφέρον της πατρίδας μας, η προάσπιση της πραγματικής δημοκρατίας, η υπέρβαση των ξεπερασμένων παραδοσιακών αντιθέσεων ανάμεσα στη δεξιά και την αριστερά, καθώς και η αντίθεσή μας στον εθνομηδενισμό, το φασισμό & την παγκόσμια Νέα Τάξη.

Επιπλέον, στην Ελληνική Λύση, είμαστε απαλλαγμένοι από την οικογενειοκρατία, τα «τζάκια» και τη διαφθορά και στόχος μας είναι να διορθώσουμε τα «κακώς κείμενα» της πολιτικής, της οικονομίας και του δημόσιου βίου, που τόσα χρόνια εμποδίζουν την ουσιαστική ανάπτυξη της χώρας μας.

Το πραγματικό πολιτικό διακύβευμα, όμως, σήμερα, είναι το εάν οι ελίτ που ελέγχουν το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα θα κατορθώσουν να επιβληθούν επί των εθνικών Κρατών και τελικά επί των εθνικών λαών.

Με την παρακίνηση των δυνάμεων αυτών και με τη βοήθεια κάποιων «αμφιλεγόμενων» ΜΚΟ, άνθρωποι εγκαταλείπουν τις εστίες τους και εισβάλουν παράνομα στη χώρα μας.

Αφού πρώτα οι διακινητές κερδοσκοπήσουν εις βάρος τους, στη συνέχεια τα έξοδα εγκατάστασης επιβαρύνουν την εθνική μας οικονομία, με καταστροφικά αποτελέσματα για μια χώρα με φθίνουσα παραγωγικότητα, όπως είναι η Ελλάδα.


Εκτός αυτού, μέλη ΜΚΟ έχουν συλληφθεί για κατασκοπία σε παραμεθόριες περιοχές, ενώ μεταξύ των αλλοδαπών αυτών, που εισέρχονται στη χώρα, υπάρχουν επικίνδυνοι τζιχαντιστές και πολλοί ποινικοί παραβάτες.

Ειδικά για την περίπτωση της Τουρκίας μιλάμε για Υβριδικό Πόλεμο αποσταθεροποίησης της χώρας και των συνόρων μας, όπως αποδείχθηκε ξεκάθαρα στα επεισόδια του Έβρου, με συνεχή εκβιασμό για λήψη κονδυλίων από την ΕΕ.

Η ΕΕ, από την πλευρά της, απέδειξε πως δεν διαθέτει την κοινοτική αλληλεγγύη. Συνειδητά, έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε μόνιμο τόπο διαμονής των μεταναστών, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις των Ελλήνων πολιτών και για τις επιπτώσεις που έχει στην ζωή τους η παρουσία των μεταναστών.


Η αλλοίωση, δε, της γλώσσας, της Θρησκείας, των Παραδόσεων, των Αξιών μας και γενικά του Ελληνισμού είναι ζήτημα χρόνου. Σαν Έλληνες πολίτες, λοιπόν, πρέπει να αντισταθούμε και να αντιδράσουμε για να κερδίσουμε πίσω την Πατρίδα μας.

Εκτός αυτού, δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι κοινά γνωρίσματα μιας εθνικής κοινωνίας, όπως η ίδια φυλή, η κοινή γλώσσα, η επικρατούσα θρησκεία, η κοινή ιστορία, ο κοινός πολιτισμός, η οικογένεια, η γεωγραφική επικράτεια, τα εθνικά σύνορα, η εθνική συνείδηση κλπ., βάλλονται από επαγγελματίες «δικαιωματιστές».


Επίσης, παρατηρείται μία μεθοδική προσπάθεια επαναδιατύπωσης της ιστορίας, με βάση ερμηνείες «ειδικών», όπως τα περί συνωστισμού στον Ζάλογγο και στη Σμύρνη, της Μακεδονίας που δεν είναι μόνο ελληνική κλπ.

Από την άλλη πλευρά, τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, σήμερα, ασχολούνται, αποκλειστικά, με την πανδημία και την επικοινωνιακή προστασία της κυβέρνησης, ενώ εκατομμύρια Έλληνες, αντιμετωπίζουν, κυριολεκτικά, αβοήθητοι μια εφιαλτική καθημερινότητα.

Επιδόματα αναπηρίας κόβονται, τα κόκκινα δάνεια έχουν εκτοξευθεί, αγροτικές επιδοτήσεις καταργούνται, τα προγράμματα για τους άνω των 55 ετών στους Δήμους έχουν βαλτώσει και οι «επιτελικοί αρμόδιοι» επιχειρούν με 2μηνα και 4μηνα να χρυσώσουν το χάπι στους ΟΤΑ.
Βασικός μας στόχος, λοιπόν, στον τομέα της οικονομίας, είναι η αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας, έτσι ώστε να μην στηρίζεται, μόνο, στον τριτογενή τομέα, στο εμπόριο, στις υπηρεσίες και στον φθηνό τουρισμό, που υπερβαίνουν το 80% του ΑΕΠ.

Πρέπει, κατά την άποψή μας, να παράξουμε πλούτο και να σταθούμε στα πόδια μας, στηρίζοντας τον ισχνό πρωτογενή τομέα (γεωργία, κτηνοτροφία αλιεία) και τον αδύναμο δευτερογενή, με κέντρο βάρους τη μεταποίηση, την υψηλή τεχνολογία και τη βιομηχανία, ειδικά την αμυντική. Διότι χωρίς παραγωγή πλούτου, θα συνεχίσουμε να βυθιζόμαστε στο σπιράλ της παρακμής και να ζούμε με δανεικά.


Παράλληλα, μέσα απ’ αυτήν την αλλαγή, βασική προτεραιότητα για μας αποτελεί η αξιοποίηση και η παροχή ευκαιριών σε όλους τους των νέους και μμορφωμένους ανθρώπους, που εγκαταλείπουν την χώρα για αναζήτηση μίας θέσης εργασίας, αφήνοντας πίσω τους δυσαναπλήρωτο κενό, κλιμακώνοντας
και το δημογραφικό πρόβλημα.

Πιστεύω ότι για τις συγκεκριμένες αυτές θέσεις μας, αλλά και για το βασικό μας όραμα «να σηκώσουμε την πατρίδα ψηλότερα» εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες μας τίμησαν με την ψήφο τους, στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, τόσο στο Ευρωκοινοβούλιο, όσο και στη Βουλή των Ελλήνων
και θεωρώ ότι θα συνεχίσουν να μας στηρίζουν και στο μέλλον.



*Ο Δημήτρης Βαγενάς είναι βουλευτής Β3, Νοτίου τομέα Αθηνών της Ελληνικής Λύσης


Σχόλια