Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος:(4) υποτροφίες με μορφή έκπτωσης διδάκτρων ύψους 50% στα μέλη της ΠΕΠΤΕΓ

Ενημερώνουμε τα μέλη της ΠΕΠΤΕΓ ότι στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών MSc in Sustainable Agriculture and Business που προσφέρεται από το ...


Ενημερώνουμε τα μέλη της ΠΕΠΤΕΓ ότι στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών MSc in Sustainable Agriculture and Business που προσφέρεται από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (Κόμβος Θέρμης-Θεσσαλονίκη), το οποίο γίνεται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα, και προσφέρεται με εξ αποστάσεως εκπαίδευση υπάρχουν (4) υποτροφίες με μορφή έκπτωσης διδάκτρων ύψους 50% στα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Γεωτεχνικών.

Οι συνάδελφοι μέλη της ΠΕΠΤΕΓ που ενδιαφέρονται για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα και για τις υποτροφίες , μπορούν να επικοινωνούν με την Ένωση στο τηλέφωνο 6980451016 για περισσότερες πληροφορίες.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο Link:

Συνημμένα η σχετική προκήρυξη εισαγωγής μεταπτυχιακών φοιτητών για το έτος 2021-22 https://www.ihu.gr/ucips/postgraduate-programmes/sab.

Πρόσθετες πληροφορίες παρέχονται από τον Διοικητικό Υπεύθυνο του Προγράμματος στο τηλ. (+30) 2310 807526.Συνημμένα αρχεία:
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΠΤΕΓπηγή:pepteg.gr

Σχόλια