Κίνα- παραγωγή: Προστέθηκαν πάνω από 50 εκατ. τόνοι υψηλής ποιότητας σιτηρών από το 2017

Η υλοποίηση προγραμμάτων στην παραγωγή σιτηρών υψηλής ποιότητας στην Κίνα, προώθησε τη δομική μεταρρύθμιση της αλυσίδας εφοδιασμού στην αγρο...


Η υλοποίηση προγραμμάτων στην παραγωγή σιτηρών υψηλής ποιότητας στην Κίνα, προώθησε τη δομική μεταρρύθμιση της αλυσίδας εφοδιασμού στην αγροτική οικονομία, αυξάνοντας τις προμήθειες τροφίμων και προσφέροντας οφέλη για τους καλλιεργητές, όπως δήλωσε χθες, ένας αξιωματούχος της Διοίκησης Στρατηγικών Αποθεμάτων της Κίνας.

Η υλοποίηση των σχετικών προγραμμάτων στην Κίνα έγινε το 2017.

Από τότε, η κεντρική κυβέρνηση διέθεσε 21,5 δισεκατομμύρια γουάν (περίπου 3,32 δισεκατομμύρια δολάρια) από τον κεντρικό προϋπολογισμό για την υλοποίηση των προγραμμάτων βελτίωσης της αγροτικής οικονομίας.

Οι τοπικές κυβερνήσεις και οι κοινωνικές επενδύσεις πρόσθεσαν άλλα 60 δισεκατομμύρια γουάν, σύμφωνα με τον Ζανγκ Γουφένγκ, που είναι ο επικεφαλής της Διοίκησης Στρατηγικών Αποθεμάτων.

Η Κίνα πρόσθεσε περισσότερους από 50 εκατομμύρια τόνους υψηλής ποιότητας σιτηρών μέσω της υλοποίησης προγραμμάτων βελτίωσης των καλλιεργειών κατά την ίδια περίοδο, όπως δείχνουν τα στοιχεία.

Η υλοποίηση των προγραμμάτων υψηλής ποιότητας σιτηρών οδήγησε σε υψηλές αποδόσεις και στη βελτίωση της ποιότητας, προώθησε την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας υψηλής ποιότητας και αύξησε το εισόδημα των αγροτών στην Κίνα, όπως πρόσθεσε ο Ζάνγκ.


Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Xinhua, naftemporiki.gr

Σχόλια