Συνεργασία της Bayer με την Pinduoduo για «έξυπνες» καλλιέργειες με αυξημένη απόδοση & ποιότητα

«Έξυπνη» καλλιέργεια ντομάτας για αυξημένη απόδοση και ποιότητα. Η καλλιέργεια της ντομάτας είναι εκείνη που εξετάζεται περισσότερο από τους...


«Έξυπνη» καλλιέργεια ντομάτας για αυξημένη απόδοση και ποιότητα. Η καλλιέργεια της ντομάτας είναι εκείνη που εξετάζεται περισσότερο από τους ερευνητές σε διαγωνισμούς τεχνολογίας για να ελέγξουν κατά πόσο η εφαρμογή τεχνολογιών και η απομακρυσμένη παρακολούθηση της καλλιέργειας μπορεί να αυξήσει την απόδοση και την ποιότητα του προϊόντος.

Στην προκειμένη περίπτωση, η Bayer πρόκειται να συνεργαστεί με την Pinduoduo, μία από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές πλατφόρμες με επίκεντρο τη γεωργία στην Κίνα. Η συνεργασία τους αφορά τον ετήσιο διαγωνισμό τεχνολογίας της τελευταίας, ο οποίος ξεκίνησε τον Αύγουστο και θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2022.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι δύο εταιρείες θα χρησιμοποιήσουν τεχνολογικά συστήματα, όπως αισθητήρες και έξυπνα θερμοκήπια, αλλά και διατροφικά μοντέλα, για να ενισχύσουν την απόδοση και τα θρεπτικά στοιχεία της ντομάτας, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι η διαδικασία είναι οικονομικά αποδοτική και περιβαλλοντικά βιώσιμη.

πηγή:ypaithros.gr

Σχόλια