Ετοιμάζουν συλλαλητήριο για τη σταφίδα στην Αθήνα

Σε διοργάνωση συλλαλητηρίου στην Αθήνα για τη σταφίδα προσανατολίζονται παραγωγοί και συνεταιρισμοί, σύμφωνα με ανάρτηση της Ένωσης Μεσσηνία...



Σε διοργάνωση συλλαλητηρίου στην Αθήνα για τη σταφίδα προσανατολίζονται παραγωγοί και συνεταιρισμοί, σύμφωνα με ανάρτηση της Ένωσης Μεσσηνίας στη σελίδα της στο Facebook, που χαρακτηρίζει μονόδρομο τη διοργάνωση της διαδήλωσης.


Αναλυτικά η ανάρτηση της Ένωσης:

"Δυστυχώς ο εμπαιγμός στους σταφιδοπαραγωγούς συνεχίζεται. Καίτοι έχουν προσκομιστεί όλα τα σχετικά στοιχεία και οι νομικές γνωμοδοτήσεις που τεκμηριώνουν και παρέχουν την δυνατότητα στο υπουργείο να προχωρήσει σε πρόγραμμα απόσυρσης αποθεμάτων ώστε η ίδια η αγορά να δώσει τιμή στο προϊόν. Η πολιτική ηγεσία παραμένει δέσμια συμφερόντων που επιδιώκουν και έχουν καταφέρει την καταβαράθρωση των τιμών παραγωγού, υποθηκεύοντας το μέλλον της καλλιέργειας, σε ένα κρεσέντο υποκρισίας μιας και ήταν η ίδια πολιτική ηγεσία που στις 16 Ιουλίου με Δελτίο Τύπου αναγνώριζε το πρόβλημα των αποθεμάτων, αναγνώριζε ότι αυτό προκλήθηκε από την πανδημία και δεσμεύονταν σε λύση, 2 μήνες μετά και με την ολοκλήρωση του τρύγου νίπτει τας χείρας της αφήνοντας στο έλεος κερδοσκόπων το προϊόν και τους παραγωγούς στα αζήτητα. Πλέον αποτελεί μονόδρομο η διοργάνωση Σταφιδικού Συλλαλητηρίου στην Αθήνα. Ο αγώνας συνεχίζεται".


Σχόλια