Παρέμβαση Μάξιμου Χαρακόπουλου για τα πορίσματα του ΕΛΓΑ στα κεράσια

Τις αντιδράσεις των κερασοπαραγωγών της Ποταμιάς στην περιοχή της Αγιάς για τις αποζημιώσεις από τις ζημιές του περισινού παγετού έθεσε ο βο...


Τις αντιδράσεις των κερασοπαραγωγών της Ποταμιάς στην περιοχή της Αγιάς για τις αποζημιώσεις από τις ζημιές του περισινού παγετού έθεσε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, στον προϊστάμενο του Περιφερειακού Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Θεσσαλίας, κ. Σπύρο Σπυρόπουλο, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος αφού μετέφερε στον προϊστάμενο του Υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ στη Λάρισα τις διαμαρτυρίες των αγροτών της Ποταμιάς, ζήτησε άμεσα να διερευνηθούν οι ισχυρισμοί των πληγέντων παραγωγών και να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες.

Ο κ. Σπυρόπουλος από την πλευρά του, απάντησε ότι βρίσκεται στη διάθεση των παραγωγών για να συζητήσει το ζήτημα. Επισήμανε ωστόσο, ότι για να αξιολογηθούν τα όσα αναφέρουν οι αγρότες, θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία της υποβολής εμπρόθεσμων ενστάσεων από πλευράς των ενδιαφερόμενων.

πηγή:eleftheria.gr

Σχόλια