Στην εταιρεία «Ελληνικά Γαλακτοκομεία» περνά η ΑΓΝΟ

Η γαλακτοβιομηχανία «ΑΓΝΟ» περνά στην «Ελληνικά Γαλακτοκομεία». Η διοίκηση της Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ ανακοίνωσε ότι μετά το σημερινό άνο...


Η γαλακτοβιομηχανία «ΑΓΝΟ» περνά στην «Ελληνικά Γαλακτοκομεία». Η διοίκηση της Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ ανακοίνωσε ότι μετά το σημερινό άνοιγμα των σχετικών προσφορών, είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για την απόκτηση της ιστορικής γαλακτοβιομηχανίας ΑΓΝΟ.

«Πιστοί στη φιλοσοφία μας για ανάπτυξη μέσα από συνεχείς επενδύσεις με όπλα την ποιότητα και την καινοτομία, είμαστε βέβαιοι ότι η ΑΓΝΟ θα ξαναγίνει μια σύγχρονη επιχείρηση με τα προϊόντα της να καταλαμβάνουν τη θέση που τους αξίζουν στις προτιμήσεις των καταναλωτών» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Τι απέκτησε

Αγροτεμάχιο 132.239 τ.μ. στις περιοχές των δημοτικών κοινοτήτων Περιβολακίου, Λαγυνών και Καβαλλαρίου μαζί με τα κτίρια και τον εξοπλισμό.
- Κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα ΑΓΝΟ.
- Όλα τα άλλα κατοχυρωμένα από την ΑΓΝΟ εμπορικών σημάτων (ΑΓΝΟ CHOCO MILK, VITALIA ΑΓΝΟ).

Ανεπιτυχείς οι προσπάθειες από την Κολιός

Θυμίζουμε ότι την ΑΓΝΟ είχε εξαγοράσει η Κολιός το 2003 προκειμένου να την εξυγιάνει, ωστόσο, δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα τον Δεκέμβριο του 2014 η ιστορική γαλακτοβιομηχανία να πτωχεύσει.

Από τότε επιχειρήθηκαν αρκετές προσπάθειες να πουληθεί, ωστόσο, χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 7,5 χρόνια για να αλλάξει χέρια.

ΠΗΓΗ:zougla.gr

Σχόλια