Καταγγελία ΑΚΚΕΛ για καταστροφή αγωγού άρδευσης στο Φυλάκιο Έβρου από έργα της ΤΕΡΝΑ για επέκταση του ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ

Η εταιρεία ΤΕΡΝΑ έκανε την καταστροφή που οι κάτοικοι στο Φυλάκιο Έβρου φοβόντουσαν ότι θα φέρουν οι εργασίες επέκτασης του ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ.  Μά...


Η εταιρεία ΤΕΡΝΑ έκανε την καταστροφή που οι κάτοικοι στο Φυλάκιο Έβρου φοβόντουσαν ότι θα φέρουν οι εργασίες επέκτασης του ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ. 

Μάλιστα στις αρχές του έτους οι κάτοικοι είχαν προσφύγει δικαστικά (με αμφιλεγόμενη νομική διαδικασία που επέλεξαν τοπικοί φίλοι της Νέας Δημοκρατίας) κατά της εταιρείας με ακριβώς αυτά τα επιχειρήματα: για επικείμενη καταστροφή αγωγών άρδευσης και ύδρευσης λόγω των εργασιών επέκτασης.

Το δικαστήριο πίστεψε την εταιρεία και τους μάρτυρες που παρουσίασε ότι δηλαδή ΔΕΝ υπάρχει κανένας κίνδυνος, αλλά τώρα λόγω των έργων καταστράφηκε ένας αγωγός άρδευσης ο οποίος θα πάρει πολύ χρόνο για να επιδιορθωθεί και σε αυτό το χρονικό διάστημα οι αγρότες "θα πούνε το νερό νεράκι".

Έτσι όπως πάει η κατάσταση, η εταιρεία του Γεραπετρίτη, του κολλητού του Μητσοτάκη και του Μηταράκη, θα καταστρέψει κάποιον αγωγό ύδρευσης και γύρω από την περιοχή της Ορεστιάδας θα διψάσουν κανονικότατα μέσα στο καλοκαίρι.

Αυτό να το βλέπουν οι διάφοροι «ψύχραιμοι και σοβαροί» υποτίθεται που κατηγορούν τους κατοίκους της περιοχής όπως και το ΑΚΚΕΛ και όλους αυτούς που μάχονται κατά της επέκτασης του ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ....

Σχόλια