Κεραμέως: Περίπλοκο ζήτημα η αντιστοίχιση πτυχίων των αποφοίτων των πρώην Τ.Ε.Ι. (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Υπουργός Παιδείας κα. Νίκη Κεραμέως στην εκπομπή «Καλημέρα» του δημοσιογράφου κ. Γιώργου Αυτιά, αναφέρθηκε στο ζήτημα της αντιστοίχισης πτ...


Η Υπουργός Παιδείας κα. Νίκη Κεραμέως στην εκπομπή «Καλημέρα» του δημοσιογράφου κ. Γιώργου Αυτιά, αναφέρθηκε στο ζήτημα της αντιστοίχισης πτυχίων των αποφοίτων των πρώην Τ.Ε.Ι. και ανέφερε ότι :

«Αυτό το ζήτημα έχει διάφορες επιπλοκές καθώς και ζητήματα νομικής φύσεως».

Στο 10:42 λεπτό, ο δημοσιογράφος έθεσε το ερώτημα στην Υπουργό Παιδείας για το ζήτημα της αντιστοίχισης πτυχίων των αποφοίτων των πρώην Τ.Ε.Ι. με τα Πανεπιστήμια. Η απάντηση της Υπουργού ήταν «Αυτό το ζήτημα έχει διάφορες επιπλοκές καθώς και ζητήματα νομικής φύσεως».

Σημειώνουμε ότι για το συγκεκριμένο θέμα έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση η ΠΑΣΥΦΑ ΤΕΙ (Πανελλήνιο Συντονιστικό Φοιτητών & Αποφοίτων Τ.Ε.Ι) αλλά και η Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ.(Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Γεωτεχνικών)

Επισυνάπτονται οι δύο προτάσεις:

Συνημμένα αρχεία:


  1. ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. Τ.Ε.Ι.: Πανελλήνιο Συντονιστικό Φοιτητών & Αποφοίτων Τ.Ε.Ι.: Η Πρόταση για την Αντιστοίχιση Πτυχίων Τ.Ε.Ι. με τα Πτυχία των Πανεπιστημιακών Τμημάτων (pasyfatei.blogspot.com)
  2. Η πρόταση της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. για την αντιστοίχιση των Πτυχίων Τ.Ε.Ι. με τα Πτυχία των Πανεπιστημιακών Τμημάτων (pepteg.gr)

Σχόλια