Ολοκληρώθηκε η υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης αγροτών στο ΟΣΔΕ μέσω του gov.gr - Υποβλήθηκαν πάνω από 638 χιλιάδες αιτήσεις

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης των αγροτών στο ΟΣΔΕ μέσω του gov.gr, που για πρώτη φορά τέθηκε σε λειτουργία σ...


Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης των αγροτών στο ΟΣΔΕ μέσω του gov.gr, που για πρώτη φορά τέθηκε σε λειτουργία στο κυβερνητικό νέφος.

Ο αριθμός των αιτήσεων που υπεβλήθησαν και οριστικοποιήθηκαν, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τις εμπρόθεσμες αιτήσεις, έως 14/7 ήταν 638.130. Να σημειωθεί ότι υπάρχει η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων εκπρόθεσμα, από σήμερα 15/7/2022 και για 25 ημέρες, με την επιβολή της προβλεπόμενης ποινής 1% για κάθε ημερολογιακή ημέρα καθυστέρησης.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς, σε δηλώσεις του τόνισε ότι «μέσα σε τρεις μήνες υλοποιήθηκε με επιτυχία ένα εγχείρημα που συζητείτο για πολλά χρόνια. Πρόκειται για μια αναγκαία καινοτομία που ενισχύει την αξιοπιστία του ΟΠΕΚΕΠΕ, υλοποιεί με μεγαλύτερη ταχύτητα τη διαδικασία υποβολής Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης και καταδεικνύει τη μεγάλη σημασία που δίνει η κυβέρνηση στη στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής».

ΠΗΓΉ:in.gr

Σχόλια