Κινητικότητα για το έργο άρδευσης της Κυνουρίας από τις πηγές του Αναβάλου

Σύσκεψη για το θέμα που αφορά την υλοποίηση του έργου άρδευσης από τις πηγές του Αναβάλου, των γεωργικών εκτάσεων του δήμου Βόρειας Κυνουρία...


Σύσκεψη για το θέμα που αφορά την υλοποίηση του έργου άρδευσης από τις πηγές του Αναβάλου, των γεωργικών εκτάσεων του δήμου Βόρειας Κυνουρίας, έγινε πρόσφατα στην Αθήνα και στο αρμόδιο Υπουργείο.


Εκπρόσωποι της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, είχαν συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά και με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου, Δημήτρη Παπαγιαννίδη. Οι αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας, ενημέρωσαν τον Υπουργό για την περιβαλλοντική μελέτη και για το θέμα των τευχών δημοπράτησης του έργου.


Η πολιτική ηγεσία, συζήτησε όλες τις επί μέρους λεπτομέρειες της χρηματοδότησης και της κατασκευής του έργου, ενώ ενημερώθηκε και για τα υπόλοιπα αρδευτικά έργα (π.χ. Τάκα) που σχεδιάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο Υπουργός, δεσμεύθηκε να επισκεφθεί, εντός του επόμενου μήνα την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπου και σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, θα ανακοινώσει τα έργα που θα ενταχθούν στο Πρόγραμμα της Αγροτικής Ανάπτυξης και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους.


ΠΗΓΉ: ertnews.gr

Σχόλια