Ανθρωποι & Κατοικίδια: ΜΑΖΙ Δευτέρα 3 & Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 στην Λάρισα

Το Πάρκο Καινοτομίας «JOIST» σε συνεργασία με τον Κτηνιατρικό Σύλλογο Λάρισας γιορτάζει την Παγκόσμια Hμέρα των Ζώων με μια σειρά εκδηλώσεων...


Το Πάρκο Καινοτομίας «JOIST» σε συνεργασία με τον Κτηνιατρικό Σύλλογο Λάρισας γιορτάζει την Παγκόσμια Hμέρα των Ζώων με μια σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένη στην αρμονική συμβίωση ζώων και ανθρώπων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Ανοίγουμε τις πόρτες του «JOIST» για το κοινό και τους τετράποδους φίλους μας και σας προσκαλούμε να εξερευνήσουμε μαζί τη θετική επίδραση που έχει η επαφή με τα ζώα στη σωματική και ψυχική υγεία των ατόμων κάθε ηλικίας και ιδίως σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

Μεθαύριο Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συζήτηση με θέμα «Μαθαίνουμε για το φυσικό περιβάλλον και τα ζώα στην πόλη μας» από την κτηνίατρο, δρ. Κατερίνα Λουκάκη (Κτηνίατρος ΑΠΘ, PhD ΕΚΠΑ), για τους μαθητές Δημοτικών σχολείων και Νηπιαγωγείων της Λάρισας. 

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στις 18.00 θα διεξαχθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Ανθρώπινες δραστηριότητες με τη βοήθεια των ζώων», υπό την προεδρία και συντονισμό του καθηγητή Κωνσταντίνου Γουργουλιάνη, ενώ στις 19:30 της ίδιας ημέρας ξεκινά το party «ΜΑΖΙ», όπου οι πόρτες του «JOIST» θα ανοίξουν και για τους τετράποδους φίλους μας, ώστε να γιορτάσουμε όλοι ΜΑΖΙ!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των εταιρειών Ceva, Premier Shukuroglou, Virbac, PetInterest και Pet Passalis.

H είσοδος στο party «ΜΑΖΙ» θα επιτραπεί μόνο στα κατοικίδια που έχουν λάβει πρόσκληση από τον/την κτηνίατρό τους. Μπορείτε να παραλάβετε την πρόσκλησή σας από τον/την κτηνίατρό σας».

Σχόλια