ΑΚΚΕΛ: Ακαδημαϊκοί «επιστήμονες» σχεδιάζουν εκτροφή εντόμων & σκουλικιών στον Έβρο για τροφή ζώων & ανθρώπων

Η διαφθορά στον ακαδημαϊκό-επιστημονικό χώρο εξελίσσεται σε οντολογική διαστροφή, σε σημείο που κάποιος να προβληματίζεται αν κάποιοι «επιστ...


Η διαφθορά στον ακαδημαϊκό-επιστημονικό χώρο εξελίσσεται σε οντολογική διαστροφή, σε σημείο που κάποιος να προβληματίζεται αν κάποιοι «επιστήμονες» πρέπει να αντιμετωπίζονται ως μέλη ακραίας εγκληματικής οργάνωσης. 

Μιλούμε για όλα αυτά τα κυκλώματα που προωθούν την εκτροφή ερπετών, εντόμων κλπ ως τροφή για ανθρώπους. 

Όλα αυτά γίνονται εις βάρος και για αντικατάσταση γεωργικών και κτηνοτροφικών μονάδων και παραγωγής και φυσικά για αντικατάσταση των αγροτών που ασχολούνται με αγροτοκτηνοτροφικά κλπ αντικείμενα. 

Όπως γίνεται με τη λαθρομετανάστευση που αντικαθιστούν τον πληθυσμό της χώρας, με αυτόν τον τρόπο αντικαθιστούν και τους αγρότες.

Η ΕΡΤ Ορεστιάδας δημοσιοποίησε πρωτοφανή σχέδια για την περιοχή του Έβρου ως αποτέλεσμα επιστημονικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «Ζαφείρης Άμπας» της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας Ορεστιάδας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ορεστιάδας, σε συνεργασία και με άλλα πανεπιστήμια της χώρας αλλά και τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη, Βασίλη Δελησταμάτη.

Χαρακτηρίζει τον Έβρο ως «Ιδανική περιοχή για εκτροφή εντόμων-παραγωγή πρωτεΐνης» και συνεχίζει αναφερόμενη ... στον μεταξωσκόληκα ως τροφή!!! 

«Όσον αφορά τον Έβρο, η προοπτική του για τη δημιουργία μονάδας εκτροφής εντόμων ενισχύεται τόσο λόγω της πολύ υψηλής αγροτικής δραστηριότητας της περιοχής όσο και λόγω της παρουσίας του μεταξοσκώληκα, τον οποίο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μετά από επιστημονικές εισηγήσεις, συμπεριέλαβε πριν από 1,5 χρόνο, στη γκάμα των 8 ειδών εντόμων που επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν τόσο στις τροφές ζώων όσο και για ανθρώπινη κατανάλωση».
 
Δεν μπορούμε να μην συσχετίσουμε αυτό το γεγονός της ανάδειξης του Έβρου από κάποιους σε "ιδανική περιοχή" εκτροφής εντόμων, σκουληκιών κλπ για ανθρώπινη και ζωική τροφή με την ύπαρξη του ΚΥΤ Φυλακίου και τους χιλιάδες λαθρομετανάστες και τζιχαντιστές που φιλοξενεί, με την απάντηση στο ερώτημα ποιοι εργάζονται και σας διατηρούν αυτές τις μονάδες εκτροφής εντόμων, σκουληκιών κλπ που τα προορίζουν για ανθρώπινη διατροφή;
Σχόλια