Ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών για τις κρατικές γεωτρήσεις

«Ο κάμπος των Φιλιατρών πεθαίνει» σημειώνει σε ενημερωτική προειδοποιητική του επιστολή προς τη ΔΑΟΚ Τριφυλίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσ...


«Ο κάμπος των Φιλιατρών πεθαίνει» σημειώνει σε ενημερωτική προειδοποιητική του επιστολή προς τη ΔΑΟΚ Τριφυλίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών.

Όπως αναφέρει, ο αγροτικός κόσμος χτυπά το καμπανάκι του κινδύνου, καθώς όλες οι κρατικές γεωτρήσεις είναι εκτός λειτουργίας και η λύση είναι επιτακτική ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα ο Αγροτικός Σύλλογος τονίζει: 

«Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι απαιτήσεις των καλλιεργειών σε νερό είναι τεράστιες. Την υφιστάμενη στιγμή όλες οι κρατικές γεωτρήσεις είναι εκτός λειτουργίας, είτε λόγω ρεύματος είτε λόγω ζημιών. Το ζήτημα αυτό καθίσταται ιδιαίτερα σοβαρό. Καλείστε να δώσετε άμεσα λύσεις στο μείζον αυτό πρόβλημα. Δεν υπάρχουν περιθώρια κωλυσιεργίας. Η λύση πλέον είναι επιτακτική ανάγκη. Ο κάμπος πεθαίνει! Είστε υποχρεωμένοι να δώσετε άμεσα τη λύση και είστε υπεύθυνοι για την εξέλιξη της πορείας των καλλιεργειών».


Κ.Μπ.

Σχόλια