Επιστρέφει η Αγροτική Εκθεση “Filiatra Agro Vision” από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου στα Φιλιατρά

Η 2η Αγροτική Έκθεση “Filiatra Agro Vision” για την ενίσχυση του αγροτικού τομέα και την ανάπτυξη της περιοχής θα διεξαχθεί από 1 έως 3 Σεπτ...


Η 2η Αγροτική Έκθεση “Filiatra Agro Vision” για την ενίσχυση του αγροτικού τομέα και την ανάπτυξη της περιοχής θα διεξαχθεί από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου στον προαύλειο χώρο του Λυκείου Φιλιατρών.

Η έκθεση αποτελεί μια ευκαιρία για τους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα, τις καινοτομίες και τις υπηρεσίες τους στο ευρύ κοινό. Φέτος, περισσότερες από 50 επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα θα λάβουν μέρος προβάλλοντας την αξιοσημείωτη ποικιλία των προϊόντων και των υπηρεσιών του αγροτικού τομέα.

Οργανωτής είναι ο Εμπορικός Σύλλογος, που αφιέρωσε πολλούς μήνες στην προετοιμασία και το σχεδιασμό της εκδήλωσης, με στόχο την προώθηση της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και των συναφών κλάδων στη Μεσσηνία.

Η “Filiatra Agro Vision” αποτελεί μια καθολική πλατφόρμα συνάντησης για τους επαγγελματίες του αγροτικού τομέα, τους ερευνητές, τους αγρότες και τους καταναλωτές. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα πιο πρόσφατα επιτεύγματα του αγροτικού τομέα, να ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες, να διευρύνουν το επαγγελματικό τους δίκτυο, να παρακολουθήσουν ενημερωτικές ομιλίες, καθώς επίσης να παρακολουθήσουν ένα παράλληλο συνέδριο που θα διεξαχθεί σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και έχει ως θέμα “Το αγρόκτημα ως περιβάλλον προαγωγής υγείας”.

Η έκθεση έχει σαν στόχο να συμβάλει στην προώθηση της αειφόρου γεωργίας, της υιοθέτησης νέων τεχνολογιών και της ενίσχυσης της βιώσιμης ανάπτυξης στην περιοχή. Ταυτόχρονα, προάγει την επιχειρηματικότητα, αυξάνει την παραγωγικότητα των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και ενθαρρύνει την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Αναδεικνύει τον δυναμισμό, την καινοτομία και την αποφασιστικότητα όλων να δημιουργήσουν έναν ακόμα πιο αειφόρο αγροτικό τομέα.

Συνεργαζόμενοι και ενωμένοι οι εκθέτες, οι αγρότες, οι επισκέπτες και οι οργανωτές θα δώσουν για άλλη μια χρονιά το στίγμα για μια δυναμική ανάπτυξη όχι μόνο στη γεωργία αλλά και στην περιοχή συνολικά.

«Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας εξελίξουμε ακόμα περισσότερο τη γη μας, δημιουργώντας προοπτικές, θέσεις εργασίας και ευημερία για όλους. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος αυτής της εξέχουσας αγροτικής εκδήλωσης» τονίζεται χαρακτηριστικά από τους διοργανωτές.

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 6947-221017 ή να στείλουν email στο: info@agrovision.gr.

Αναλυτικά η λίστα των εκθετών στη σελίδα https://agrovision.gr/Σχόλια