Κρήτη: 3 άτομα συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω την ώρα που επιχειρούσαν να αρπάξουν 61 πρόβατα στο Ηράκλειο ...

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας, όταν τρία άτομα επιχειρούσαν να φορτώσουν σε φορτηγό 61 πρόβατ...


Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας, όταν τρία άτομα επιχειρούσαν να φορτώσουν σε φορτηγό 61 πρόβατα.

Αστυνομικοί από το Α.Τ. Αστερουσίων σε συνεργασία με αστυνομικούς του τμήματος αστυνομικών επιχειρήσεων Μεσσαράς, συνέλαβαν τρεις άνδρες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής. 

Οι τρεις άνδρες, ένας 30χρονος, ένας 24χρονος και ένας 17χρονος από χωριά της ευρύτερης περιοχής, πήγαν, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην ΕΡΤ αστυνομικές πηγές, στο ποιμνιοστάσιο 59χρονου από την Ακάμωτο του δήμου Γόρτυνας και έκλεψαν 61 πρόβατα.

Λίγες ώρες αργότερα όμως, συνελήφθησαν και μάλιστα επ’ αυτοφώρω, την ώρα που επιχειρούσαν να φορτώσουν τα ζώα σε φορτηγό για να εξαφανιστούν. Τα αφαιρεθέντα προβατοειδή αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και το όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς και τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η προανάκριση διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Αστερουσίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ: Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ, LiFO

Σχόλια