Χάμπουργκερ & κεφτεδάκια από σαλιγκάρια ...

Μια πρωτότυπη ιδέα είχε ένας Εβρίτης επιχειρηματίας για την παρασκευή χάμπουργκερ από σαλιγκάρια. Το προϊόν καινοτόμο και άκρως γευστικό. Οι...
Μια πρωτότυπη ιδέα είχε ένας Εβρίτης επιχειρηματίας για την παρασκευή χάμπουργκερ από σαλιγκάρια. Το προϊόν καινοτόμο και άκρως γευστικό. Οι πειραματισμοί όμως συνεχίστηκαν και μπορεί πλέον κάποιος να γευτεί κεφτεδακια, σαγανάκι, πιτάκια που έχουν ως πρώτη ύλη τα σαλιγκάρια, με τις γεύσεις των προϊόντων να έχουν άρωμα Μεσογείου.

Δείτε ακόμα στο ένθετο για τη ΓΕΩΡΓΙΑ του ΕΡΤNEWS:

Πρόγραμμα προώθησης των μήλων Ζαγοράς στην Κύπρο

108 χρόνια ζωής κλείνει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου με ναυαρχίδα τα υπέροχα ΠΟΠ μήλα του, που είναι διεθνώς αναγνωρισμένα για την εξαιρετική ποιότητα και τη γεύση τους.Η θεομηνία Ντάνιελ μπορεί να προκάλεσε προβλήματα στην παραγωγή όμως οι αγρότες άντεξαν, ανταπεξήλθαν στις υποχρεώσεις τους και παλεύουν συνεχώς για το καλύτερο. Αντιπροσωπεία του Συνεταιρισμού μάλιστα βρέθηκε στην Κύπρο για την περαιτέρω προώθηση των μήλων στην αγορά εκεί, στο πλαίσιο σχετικού προγράμματος.

Υπεραιωνόβιες καστανιές στη Δαμασκηνιά Κοζάνης

Φημισμένα για τη γεύση τους είναι και τα κάστανα απο τη Δαμασκηνιά Κοζάνης.
Υπεραιωνόβια δέντρα εξακολουθούν να δίνουν τον πολύτιμο καρπό τους, με τους κατοίκους της περιοχής να τα συλλέγουν με παραδοσιακό τρόπο.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

πηγή:   ertnews.gr

Σχόλια