ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Αιτήσεις στα προγράμματα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά»Έως τις 15 Νοεμβρίου καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν στο http://bit.ly/aitiseis την αίτηση συμμετοχής για το πρόγραμμα του 3ου κύκλου δωρεάν προγραμμάτων κατάρτισης και συμβουλευτικής του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» που τους ενδιαφέρει.

Το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» παρέχει τη δυνατότητα σε νέους 18-40 ετών, να παρακολουθήσουν δωρεάν προγράμματα επαγγελματικής ανάπτυξης σε οχτώ διαφορετικές θεματικές του αγροδιατροφικού τομέα. 
 
Τα προγράμματα κατάρτισης και συμβουλευτικής απευθύνονται σε νέους που επιθυμούν να βρουν απασχόληση στον αγροδιατροφικό τομέα ή να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. 
 
Η διάρκειά τους, ποικίλει ανά θεματικό αντικείμενο, από έξι (6) μήνες μέχρι και ένα (1) χρόνο και επικεντρώνονται σε θέματα φυτικής, ζωικής παραγωγής και χρήσης νέων τεχνολογιών. 
 
Υλοποιούνται από τους δύο στρατηγικούς εταίρους του προγράμματος, την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 


Από τον Γιώργο Ρούστα
roustas@eleftheria.gr

eleftheria.gr


 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
Αιτήσεις στα προγράμματα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: