Το 34ο Διεθνές Συνέδριο Ακτινιδίου της IKO για πρώτη φορά στην Ελλάδα, 30 Σεπτέμβρη – 2 Οκτώβρη

Η Ελλάδα φιλοξενεί για πρώτη φορά το 34ο Διεθνές Συνέδριο Ακτινιδίου της IKO, το οποίο θα λάβει χώρα στην Παραλία της Κατερίνης (ξενοδ...


Η Ελλάδα φιλοξενεί για πρώτη φορά το 34ο Διεθνές Συνέδριο Ακτινιδίου της IKO, το οποίο θα λάβει χώρα στην Παραλία της Κατερίνης (ξενοδοχείο Mediterranean Village) στις 30 Σεπτέμβρη – 2 Οκτώβρη.

Στο κλειστό αυτό forum θα συμμετάσχουν η Ελλάδα, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, οι Η.Π.Α, η Χιλή και η Νέα Ζηλανδία, χώρες τις οποίες θα εκπροσωπήσουν οι διεπαγγελματικές ενώσεις και οι φορείς ακτινιδίου τους.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του συνεδρίου, τις δύο πρώτες ημέρες οι εργασίες του θα ξεκινήσουν στις 9.00 π.μ και θα ολοκληρωθούν στις 8 μ.μ, με ενδιάμεσα διαλείμματα, ενώ την τρίτη ημέρα οι εκπρόσωποι όλων των χωρών θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο συσκευαστήριο της εταιρίας «Ακτινίδια Ζευς», αλλά και στα κτήματα ακτινιδιάς της ευρύτερης περιοχής.

Τα θέματα
Τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος στο τριήμερο αυτό συνέδριο θα είναι παραγωγικής, εμπορικής αλλά και τεχνικής φύσεως. Πιο συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι των παραγωγικών χωρών ακτινιδίου ανά τον κόσμο θα επικεντρωθούν στα παρακάτω ζητήματα:

• Πρώτες εκτιμήσεις για τη φετινή σεζόν ακτινιδίου στις χώρες του Βορείου Ημισφαιρίου
• Ο ανταγωνισμός μεταξύ των χωρών του Βορείου και Νοτίου Ημισφαιρίου
• Οι φυτεύσεις ανά χώρα
• Οι εξαγωγές σε τρίτες χώρες, π.χ Άπω Ανατολή
• Η αντιμετώπιση ασθενειών της ακτινιδιάς, όπως η PSA
• Λοιπά προβλήματα που απασχολούν τον διεθνή τομέα ακτινιδίου

.froutonea.gr

Σχόλια