Δύσκολη η χρονιά για τους αχλαδοπαραγωγούς

Τη στήριξη των αχλαδοπαραγωγών του Τυρνάβου ζητάει το Αγροτικό Τμήμα Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «πολύ δύσκ...Τη στήριξη των αχλαδοπαραγωγών του Τυρνάβου ζητάει το Αγροτικό Τμήμα Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «πολύ δύσκολη εξελίσσεται δυστυχώς άλλη μία χρονιά για τους παραγωγούς αχλαδιού της επαρχίας Τυρνάβου.

Οι λόγοι είναι οι ανοιχτές τιμές πώλησης του προϊόντος τους, η μειωμένη παραγωγή αχλαδιών λόγω των κακών καιρικών συνθηκών αλλά και το χαμηλό τίμημα της αγοράς της παραγωγής τους, που κυμαίνεται περίπου στα 50 λεπτά το κιλό.

Ως Αγροτικό Τμήμα ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, ζητούμε την ενίσχυση των αχλαδοπαραγωγών με ένα επιπλέον ποσό, όπως συνέβη και στο παρελθόν, προκειμένου να επιτευχθεί η επιβίωσή τους και να μην αναγκαστούν να εγκαταλείψουν την καλλιέργειά τους.

Καλούμε τους βουλευτές του νομού και την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να αντιληφθούν το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αχλαδοπαραγωγοί της επαρχίας Τυρνάβου και να μεριμνήσουν για την επίλυσή του» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια