22/11: Εκδήλωση με θέμα «Κλιματική Κρίση & Τοπική Ανάπτυξη» οργανώνει o Π. Κόκκαλης

Εκδήλωση με θέμα «Κλιματική Κρίση και Τοπική Ανάπτυξη» οργανώνει ο ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικής Συμμαχίας και εκπρόσωπος της κίνη...


Εκδήλωση με θέμα «Κλιματική Κρίση και Τοπική Ανάπτυξη» οργανώνει ο ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικής Συμμαχίας και εκπρόσωπος της κίνησης «ΚΟΣΜΟΣ» Πέτρος Κόκκαλης, σε συνεργασία με την δημοτική παράταξη Καλαμάτας «Ανοιχτός Δήμος» και την περιφερειακή παράταξη «Πράσινη Πελοπόννησος», την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, στην Καλαμάτα.

Η εκδήλωση που θα γίνει στις 18.00 στο ξενοδοχείο Rex θα επικεντρωθεί τους τρόπους με τους οποίους η κλιματική κρίση μπορεί να επηρεάσει την οικονομία μιας παραθαλάσσιας πόλης, η οποία στηρίζεται στον αγροδιατροφικό τομέα και τον τουρισμό, όπως η Καλαμάτα, αλλά και στις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται για την τοπική ανάπτυξη.

Οι τρεις βασικοί θεματικοί άξονες είναι ο αγροδιατροφικός τομέας, ο τουρισμός και η αστική ανάπτυξη.

Ο Πέτρος Κόκκαλης θα μιλήσει για τις τελευταίες ευρωπαϊκές εξελίξεις στον αγροδιατροφικό τομέα, ενόψει της νέας ΚΑΠ και της διαμόρφωσης του Ευρωπαϊκού Πράσινου Συμβολαίου ( European Green Deal ), ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης θα τοποθετηθεί πάνω σε θέματα κλιματικής αλλαγής και εφαρμοσμένων πολιτικών.

Θα απευθύνουν χαιρετισμό ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο δήμαρχος Καλαμάτας και θα παρευρεθούν παραγωγικοί φορείς, εκπρόσωποι αγροτών, εκπρόσωποι του τομέα μεταποίησης τροφίμων και του τουρισμού.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια