Άνοιξε στην Τρίπολη η έκθεση “Πελοπόννησος Expo 2019

Στα εγκαίνια της έκθεσης “Πελοπόννησος Expo 2019”, που άνοιξε τις πύλες της στην Τρίπολη προχθές, απηύθυνε χαιρετισμό ο περιφερειάρχης ...


Στα εγκαίνια της έκθεσης “Πελοπόννησος Expo 2019”, που άνοιξε τις πύλες της στην Τρίπολη προχθές, απηύθυνε χαιρετισμό ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, που φιλοξενείται στη ΒΙΠΕ Τρίπολης και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, έγιναν παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, καθώς και της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά.

Ο περιφερειάρχης στο χαιρετισμό του σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι η Περιφέρεια από την πλευρά της θα διαθέσει περί τα 40.000.000 ευρώ για ενίσχυση τουριστικών επιχειρήσεων, μέσω του ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία”.

Παράλληλα, επαναβεβαίωσε ότι θα παράσχει στήριξη σε επιχειρήσεις για συμμετοχή τους σε εκθέσεις στο εξωτερικό που αφορούν στην προβολή αγροτικών προϊόντων.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθη και ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί τα περίπτερα και να συνομιλήσει με εκθέτες και επισκέπτες.

Στην έκθεση Πελοπόννησος Expo συμμετέχει με περίπτερό του ο Δήμος Καλαμάτας και πέραν της προώθησης του τουριστικού προϊόντος, στο πλαίσιο προβολής των προϊόντων και υπηρεσιών της περιοχής του, φιλοξενεί και προβάλλει τοπικές επιχειρήσεις.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα παρουσιαστούν προϊόντα του αγροδιατροφικού τομέα, τουριστικά προϊόντα και η επιχειρηματικότητα εν γένει της Πελοποννήσου. Στην εν λόγω έκθεση, που διοργανώνουν τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, περιλαμβάνονται επίσης ειδικά αφιερώματα και εκδηλώσεις για τον Τουρισμό και τον αγροδιατροφικό τομέα.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 

Σχόλια