ΔΡΟΣΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανέσυρε ζωντανό από πηγάδι ένα σκυλάκι

Μία συγκινητική ιστορία, για το σκυλάκι, που το είχε χάσει εδώ και 35 μέρες μία οικογένεια. Ένα ευχαριστήριο μήνυμα στο facebook, από ...


Μία συγκινητική ιστορία, για το σκυλάκι, που το είχε χάσει εδώ και 35 μέρες μία οικογένεια.
Ένα ευχαριστήριο μήνυμα στο facebook, από τον Αντώνη Σαλεμή, έφερε στο φως μία συγκινητική ιστορία για ένα σκυλάκι κανίς, που είχε χαθεί πριν 35 μέρες και ανασύρθηκε ζωντανό μέσα από πηγάδι, από πυροσβέστες.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σαλεμής (Antwnis Salemis) έγραψε:

" Νοιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς το πλήρωμα του πυροσβεστικού που ανέσυρε ζωντανό από εγκαταλελειμμένο πηγάδι,το σκυλάκι μας κανισάκι πομέρανιαν, μετά από 35 ημέρες που είχε χαθεί στην περιοχή Δροσιάς!

Δεν είχαμε καταφέρει να τον εντοπίσουμε παρά τις προσπάθειες μας! Ήταν τυχερό του να ζήσει και είναι θαύμα το ότι επέζησε! Είναι καλά στην υγεία του αν και έχει εξαντληθεί ο οργανισμός του!

Επίσης ευχαριστώ τον κτηνίατρο της Δροσιάς κο Παππά που έκανε τα πάντα και κατάφερε να τον συνεφέρει! Ευχαριστώ τους φίλους μου Σωτήρη Σασσάνη και Ιωάννη Γιαννακόπουλο που τον ανακάλυψαν ενημέρωσαν πυροσβεστική και εμένα όταν αναγνώρισαν το ζωάκι! Και πάλι χίλια ευχαριστώ!"

* Φωτογραφία αρχείου
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια