Συνάντηση για τα τρέχοντα αγροτικά ζητήματα της Καβάλας

Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συναντήθηκε ο Βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ. Γιάννης Πασχαλίδης για τα τρέχοντα αγροτικά ζητ...


Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συναντήθηκε ο Βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ. Γιάννης Πασχαλίδης για τα τρέχοντα αγροτικά ζητήματα της περιοχής.

Ο κ. Πασχαλίδης τόνισε πως η  πλήττεται τα τελευταία τρία χρόνια από καταστροφικές χαλαζοπτώσεις, με τους αγρότες να βλέπουν τις καλλιέργειες τους να καταστρέφονται χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν. Ζήτησε να λυθεί το ζήτημα και κατέθεσε εκ νέου τη πρόταση του για εγκατάσταση γεννητριών εδάφους ιωδιούχου αργύρου μέσω πιλοτικού προγράμματος, κάτι το οποίο έχει στεφθεί με επιτυχία στις χώρες της Γαλλίας και της Ισπανίας. Ο κ. Μάκης Βορίδης είδε πολύ θετικά μια τέτοια λύση και υπογράμμισε πως είναι ανάγκη να λυθεί αυτό το τόσο σοβαρό πρόβλημα.

Ο κ. Πασχαλίδης αναφέρθηκε και στην ανάγκη να αποζημιωθούν οι επαγγελματίες αγρότες της περιοχής των Τεναγών Φιλίππων, οι οποίοι έχουν πληγεί επί συναπτά έτη, λόγω καταστροφικών πλημμυρών.
 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια