Η Ενωση Μεσσηνίας για τα “περί πτώχευσης”

  Η Ενωση Μεσσηνίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Τις τελευταίες ώρες διακινείται μέσω ιστότοπου ανυπόστατη είδηση αναφορικά με τη...

 
Η Ενωση Μεσσηνίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
“Τις τελευταίες ώρες διακινείται μέσω ιστότοπου ανυπόστατη είδηση αναφορικά με την Ενωση Μεσσηνίας. Ως εκ τούτου είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκαθαρίσουμε ότι:

Ο συνεταιρισμός μας κατέθεσε αίτηση εξυγίανσης κατ’ άρθρο 106β του ν. 3588/2007 προκειμένου να ρυθμίσει το σύνολο των υποχρεώσεών του προς τρίτους, η οποία απορρίφθηκε πρωτόδικα, κατά τη γνώμη μας άδικα. Ηδη καταθέσαμε, ως δικαιούμαστε έφεση, η οποία θα εκδικασθεί τον προσεχή Οκτώβριο ενώπιον του Εφετείου και βάσιμα πιστεύουμε ότι θα δικαιωθούμε.

Η είδηση που διακινήθηκε μέσω ιστότοπου ότι η Ενωση πτώχευσε, είναι παντελώς ψευδής και επειδή θίγει τον πυρήνα της επιχειρηματικής μας υπόστασης, θα απαντηθεί όπως αρμόζει με τη λήψη των αντίστοιχων νομικών μέτρων εναντίον του συντάκτη της. Λυπούμαστε μόνο που ο συγκεκριμένος ιστότοπος αντί να διασταυρώσει τις πληροφορίες που έλαβε από συνήγορο, ως όφειλε εκ του καθήκοντός του, επέλεξε να αναπαράγει αυτούσιες τις προσωπικές αυτές απόψεις / ευσεβείς πόθους ως αληθείς ειδήσεις, παραπλανώντας το κοινό και θίγοντας την επιχειρηματική μας πίστη και φήμη. 

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όσους εδώ και χρόνια προεξοφλούν ή και επιδιώκουν το τέλος του συνεταιρισμού μας, ελπίζοντας ότι μπορούν να πάρουν τη θέση του και να αναλάβουν τις δραστηριότητές του, ότι θα αργήσει να έρθει αυτή η μέρα, διότι παρά τις εργώδεις προσπάθειές τους ο συνεταιρισμός εξακολουθεί να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη τόσο των παραγωγών, όσο και των εργαζομένων του. Ευχαριστούμε τους χιλιάδες παραγωγούς που διαχρονικά μας εμπιστεύονται και μας ακολουθούν, αυτούς και μόνο υπηρετούμε. 

Αut viam inveniam aut faciam (Eίτε θα τον βρούμε τοn δρόμο είτε θα τον φτιάξουμε). Και συνεχίζουμε”.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια