Κρήτη: Έκλεβε ρολόγια νερού για να φτιάχνει κουδούνια στα πρόβατα...

  Απίστευτο και όμως… κρητικό! Έναν ευφάνταστο τρόπο βρήκε ένας Κρητικός προκειμένου να βγάλει χρήματα. Ο συγκεκριμένος άντρας διέπραξ...

 
Απίστευτο και όμως… κρητικό! Έναν ευφάνταστο τρόπο βρήκε ένας Κρητικός προκειμένου να βγάλει χρήματα. Ο συγκεκριμένος άντρας διέπραξε συνολικά 10 κλοπές υδρομετρητών, δύο σωλήνες σύνδεσης υδρομετρητών, τα οποία χάλκινα αντικείμενα τα έριχνε σε χυτήριο μετάλλων (καμίνι) για να κατασκευάσει κουδούνια για πρόβατα.

Σύμφωνα με το αναλυτικό δελτίο της ΕΛ.ΑΣ.:


Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μίνωα Πεδιάδος, συνολικά δέκα (10) υποθέσεις κλοπών υδρομετρητών που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μίνωα-Πεδιάδος.

Ειδικότερα χθές (25.07.2020) το πρωί, διενεργήθηκε ερεύνα από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου και αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Καστελλίου στην οικία και στο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο του ανωτέρω ημεδαπού.

Κατά την διάρκεια των ερευνών διαπιστώθηκε από τους ανωτέρω αστυνομικούς ότι ο συγκεκριμένος ημεδαπός είχε προβεί στην τοποθέτηση χάλκινων αντικειμένων σε χυτήριο μετάλλων (καμίνι), επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9 υδρομετρητές, και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μίνωα-Πεδιάδος καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2019 έως τον Ιούνιο του 2020 είχε διαπράξει τουλάχιστον 10 κλοπές υδρομετρητών από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μίνωα-Πεδιάδος.

Επιπλέον ο ανωτέρω ημεδαπός συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Η προανάκριση συνεχίζετε από το Αστυνομικό Τμήμα Μίνωα-Πεδιάδος, ερευνάτε η συμμέτοχη του σε άλλες ομοειδής πράξεις, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 

Σχόλια