Συνάντηση περιφερειάρχη Κρήτης με τη νέα διοίκηση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης

Συνάντηση με το νεοεκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης είχε ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης. Στη ...
Συνάντηση με το νεοεκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης είχε ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης. Στη συνάντηση στη Περιφέρεια συμμετείχαν ο πρόεδρος, Άλκης Καλαμπόκης, ο α΄ αντιπρόεδρος, Μανόλης Καρπαδάκης, ο β΄ αντιπρόεδρος, αρχιμανδρίτης Αμβρόσιος, ο γενικός γραμματέας, Απόστολος Τσομπανάκης, η ταμίας, Μαρία Φουλέ, και τα μέλη Γιάννης Ανδρεαδάκης και Γιώργος Νικολαράκης.


 
 
Ο περιφερειάρχης Κρήτης καλωσορίζοντας τη νέα διοίκηση του ΣΕΚ ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που θα παράξει, και αναφέρθηκε στη διαχρονική στήριξη της Περιφέρειας στο έργο του θεσμικού φορέα του νησιού που προωθεί τα Κρητικά προϊόντα στις ευρωπαϊκές και διεθνείς αγορές στηρίζοντας ουσιαστικά την τοπική οικονομία. Ο περιφερειάρχης ανέφερε ότι οι δράσεις εξωστρέφειας του ΣΕΚ που προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα θα στηριχθούν, σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη, από την Περιφέρεια Κρήτης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΚ, Άλκης Καλαμπόκης, ευχαριστώντας τον περιφερειάρχη για τη στήριξη στο έργο του διοικητικού συμβουλίου ανέφερε ότι η συνεργασία είναι εξαιρετική με τον αντιπεριφερειάρχη πρωτογενή τομέα, Μανόλη Χνάρη, και με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης, τον πρόεδρό της, Σταύρο Τζεδάκη, και προς την κατεύθυνση αξιοποίησης ευρωπαϊκών κονδυλίων και εθνικών πόρων για την προώθηση των κρητικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές.
 
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια