Στήριξη του Δήμου Κοζάνης σε έναν δυναμικό κλάδο του πρωτογενή τομέα – Συνάντηση με μελισσοκόμους

Συνάντηση με το προεδρείο του Μελισσοκομικού Συλλόγου Κοζάνης είχε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, το πρωί της Παρασκευής 7 Αυγο...


Συνάντηση με το προεδρείο του Μελισσοκομικού Συλλόγου Κοζάνης είχε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, το πρωί της Παρασκευής 7 Αυγούστου. Το «παρών» έδωσε και ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Κώστας Κυριακίδης.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος Κοζάνης ενημερώθηκε για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Μελισσοκομικός Σύλλογος για την προώθηση και ενίσχυση της μελισσοκομίας, καθώς και για τις δράσεις του.

Ο κ. Μαλούτας υπογράμμισε πως «πρόθεσή μας αποτελεί η στήριξη της μελισσοκομίας, καθώς αποτελεί έναν σημαντικό κλάδο του πρωτογενή τομέα. Η δημοτική αρχή στοχεύει στην ενίσχυση του κλάδου, εντάσσοντας τη μελισσοκομία στη λογική στήριξης των παραγωγικών τομέων της περιοχής και των τοπικών προϊόντων, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας ενόψει της μετάβασης στη μετά λιγνίτη εποχή. Θα σταθούμε αρωγοί στους παραγωγούς».

Στο περιθώριο της συνάντησης αποφασίστηκε η ενίσχυση της προβολής του κλάδου με προωθητική καμπάνια μέσω φυλλαδίων, καθώς και η από κοινού οργάνωση δράσεων για την ενίσχυση του κλάδου.Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια