Ο Δήμος Τυρνάβου στο πλευρό των πληγέντων αγροτών στο Αργυροπούλι

Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές του Αργυροπουλίου, από τη χαλαζόπτωση και το δυνατό αέρα του περασμένου Σαββάτου, πραγματοποίησε ο Δήμαρ...


Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές του Αργυροπουλίου, από τη χαλαζόπτωση και το δυνατό αέρα του περασμένου Σαββάτου, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιώργο Σακούτσιο και κλιμάκιο του ΕΛΓΑ, προκειμένου να διαπιστώσουν το μέγεθος της ζημιάς σε αγροτικές καλλιέργειες και ποιμνιοστάσια της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές σε αχλάδια και αμπέλια, καθώς και σε κτηνοτροφικές μονάδες. Από αύριο Τετάρτη ξεκινά η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ζημιών από τους πληγέντες αγρότες.

Δηλώσεις Δημάρχου

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας χαρακτήρισε τη ζημιά στην περιοχή «μεγάλη και τη χρονική συγκυρία τραγική καθώς «χτύπησε» τα προϊόντα λίγες μέρες πριν αυτά συγκομισθούν.

«Ευελπιστούμε σε θετικές και άμεσες εκτιμήσεις από τον ΕΛΓΑ, παρά το γεγονός ότι διανύουμε έναν δύσκολο για τη δημόσια διοίκηση μήνα, όπως ο Αύγουστος και αυτό γιατί οι παραγωγοί έχουν ανάγκη αποζημίωσης και στήριξης του εισοδήματος τους. Εμείς σαν Δημοτική Αρχή Τυρνάβου, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τους βοηθήσουμε» τόνισε ο κ. Κόκουρας
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια