Διαμαρτυρία Ροδακινοπαραγωγών για τη χαμηλή τιμή πώλησης

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των ροδακινοπαραγωγών του Αμυνταίου για τη χαμηλή τιμή πώλησης των ροδακίνων στις Βιομηχανίες και στους εμ...Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των ροδακινοπαραγωγών του Αμυνταίου για τη χαμηλή τιμή πώλησης των ροδακίνων στις Βιομηχανίες και στους εμπόρους, αφού πωλούνται μόλις για 0,23 λεπτά.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο κ. Γιώργος ροδακινοπαραγωγός «έχουμε φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο οι παραγωγοί, δεν φτάνει που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις ζημιές από τις καιρικές συνθήκες που είδαμε το 60% της παραγωγής μας να χάνεται, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τη χαμηλή τιμή που δίνουμε τα προϊόντα μας με αποτέλεσμα να μην βγάζουμε ούτε το κόστος παραγωγής και τα έξοδα μας».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αμυνταίου Γιώργος Γιαννιτσόπουλος σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας αναφερόμενος στο θέμα τόνισε ότι «την ευθύνη για την χαμηλή τιμή πώλησης των προϊόντων την έχει κυρίως μια ομάδα παραγωγών που εις βάρος των υπόλοιπων παραγωγών πλουτίζουν».

Αυτό που απομένει είναι να δοθεί μια λύση στο πρόβλημα αυτό, επεσήμανε ο κ. Γιαννιτσόπουλος, και να είναι ενωμένοι οι παραγωγοί και η Ένωση για να μπορούν να διεκδικήσουν καλύτερες τιμές στα προϊόντα τους ανάλογη με την ποιότητα τους.
 
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 

Σχόλια