Σχέδια διαχείρισης των λεκανών απορροής ποταμών στη Θεσσαλία

Την έγκριση για την υλοποίηση και εφαρμογή μέτρων των σχεδίων διαχείρισης λεκανών απορροής ποταμών της Περιφέρειας Θεσσαλίας, προϋπολογισμού...


Την έγκριση για την υλοποίηση και εφαρμογή μέτρων των σχεδίων διαχείρισης λεκανών απορροής ποταμών της Περιφέρειας Θεσσαλίας, προϋπολογισμού 331.890 ευρώ, έδωσε ο περιφερειάρχης, Κώστας Αγοραστός, με την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.


«Η κλιματική κρίση απαιτεί συνεργασία, ταχύτητα, αυτοματισμό διαδικασιών και σωστό συντονισμό για την πρόληψη και προστασία από ενδεχόμενα πλημμυρικά φαινόμενα», δήλωσε ο κ. Αγοραστός.

«Σε συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, χρηματοδοτούμε τη Διεύθυνση Υδάτων Θεσσαλίας προκειμένου να προχωρήσει τόσο στην εφαρμογή των εγκεκριμένων Σχεδίων Διαχείρισης των Λεκανών Απορροής Ποταμών των Υδατικών Διαμερισμάτων, όσο και στην ωρίμανση μέτρων για την ορθολογική διαχείριση του νερού και τη θωράκιση της Θεσσαλίας από τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης», προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

ert.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

Σχόλια