Ολυμπία Τελιγιορίδου: Άδικος ο αποκλεισμός των νέων γεωργών Καστοριάς & Γρεβενών

Ολυμπία Τελιγιορίδου: Άδικος ο αποκλεισμός των νέων γεωργών Καστοριάς και Γρεβενών από το ειδικό μέτρο λόγω απολιγνιτοποίησης .Άνισο και άδι...


Ολυμπία Τελιγιορίδου: Άδικος ο αποκλεισμός των νέων γεωργών Καστοριάς και Γρεβενών από το ειδικό μέτρο λόγω απολιγνιτοποίησης .Άνισο και άδικο χαρακτηρίζει η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τον αποκλεισμό των νέων γεωργών Καστοριάς και Γρεβενών από την εφαρμογή του ειδικού μέτρου για τους νέους γεωργούς, λόγω απολιγνιτοποίησης.


 

Η κ. Τελιγιορίδου κατέθεσε για δεύτερη φορά ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με την προδημοσίευση του μέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών», αποκλειστικά για υποψηφίους με μόνιμη κατοικία στις Περιφερειακές Ενότητες Φλώρινας και Κοζάνης. «Σε αντίστοιχη ερώτηση στις 16-11-2020, ο τότε Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης απέφυγε να απαντήσει, αναφερόμενος γενικά στο πρόγραμμα νέων γεωργών» σύμφωνα με την βουλευτή.


«Θα συνεχίσω να παρακολουθώ το θέμα και να πιέζω την κυβέρνηση μέχρι να υπάρξει δίκαιη απόφαση ώστε να συμπεριληφθούν και οι αγρότες της Καστοριάς και των Γρεβενών στο ειδικό πρόγραμμα λόγω απολιγνιτοποίησης» δήλωσε η βουλευτής.

ert.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

Σχόλια