Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Διαδικτυακό συνέδριο για τις θερμοκηπιακές καλλιέργειες

   Διαδικτυακό Συνέδριο, στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Συγκαλλιέργεια: μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αύξηση της παραγωγικότητας, της...

  

Διαδικτυακό Συνέδριο, στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Συγκαλλιέργεια: μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αύξηση της παραγωγικότητας, της αποδοτικότητας χρήσης πόρων και της βιωσιμότητας των θερμοκηπιακών καλλιεργειών (CasH)», διοργανώνεται τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, στις 11:00 π.μ., με διάρκεια 3 ώρες, από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.


Το Συνέδριο υλοποιείται στο πλαίσιο της «Δράσης Εθνικής εμβέλειας: Διμερής και Πολυμερής Ε και Τ Συνεργασία Ελλάδας-Γερμανίας» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), ενώ θα πραγματοποιηθεί μέσω του προγράμματος MS-TEAMS, που έχει στόχο να παρουσιάσει στην επιστημονική κοινότητα και στο ευρύτερο κοινό τα ερευνητικά αποτελέσματα που έχουν προκύψει μέχρι σήμερα από την υλοποίηση του έργου.

 Οι παρουσιάσεις θα γίνουν στην αγγλική γλώσσα, καθώς στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα όλων των φορέων που εμπλέκονται στο έργο, τόσο από την Ελλάδα (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Agrostis), όσο και από τη Γερμανία (Hochschule Geisenheim University, Phytowelt) και θα μεταδοθεί ταυτόχρονα και στις δύο χώρες.

 Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν εγγραφή για παρακολούθηση του σεμιναρίου μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://forms.gle/ t56DTtHiCog4tmmN9 μέχρι τις 2.2.2021

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι δωρεάν, ενώ στους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Επιστημονικά υπεύθυνος του Ερευνητικού Προγράμματος είναι ο καθηγητής Νικόλαος Κατσούλας.

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

Σχόλια