Προσοχή σε υπαλλήλους-μαϊμού του ΟΠΕΚΕΠΕ...

«Έσπασε» το τηλέφωνο του διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λάρισα Αθαν. Βαλιώτη τις προηγούμενες ημέρες, όταν η «Ε» δημοσιοποίησε τη σύλληψη ενός δρ...


«Έσπασε» το τηλέφωνο του διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λάρισα Αθαν. Βαλιώτη τις προηγούμενες ημέρες, όταν η «Ε» δημοσιοποίησε τη σύλληψη ενός δράστη, ο οποίος παρίστανε τον διευθυντή του Οργανισμού και μοίραζε ενισχύσεις, με το αζημίωτο

Ο κ. Βαλιώτης υπενθύμιζε, σε όσους του τηλεφωνούσαν για να μάθουν περισσότερα, σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο οποίος εφιστούσε την προσοχή στους παραγωγούς στα παραπλανητικά τηλέφωνα που γίνονται από αγνώστους, οι οποίοι συστήνονται ως υπάλληλοι ή στελέχη του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και με αιτιολογία την άμεση κατάθεση οφειλόμενου ποσού ενίσχυσης από τον Οργανισμό, ζητούν την παραχώρηση ευαίσθητων πληροφοριών όπως τον αριθμό τραπεζικής κάρτας του δικαιούχου, τον τριψήφιο κωδικό της και τον κωδικό χρήστη. 

Ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. προτρέπει τους δικαιούχους να μην ανταποκρίνονται σε τέτοιου είδους ενέργειες που σκοπό έχουν την εξαπάτησή τους και την απόκτηση πρόσβασης στον λογαριασμό τους, προφανώς για την απόσπαση χρηματικού ποσού, ή/ και τη χρήση των καρτών τους και διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να ζητηθούν ποτέ από υπαλλήλους του Οργανισμού, μέσω email, μηνυμάτων, ή τηλεφωνημάτων, προσωπικά τους στοιχεία όπως, αριθμοί και άλλες πληροφορίες τραπεζικών καρτών ή κωδικοί, χρήστη και πρόσβασης, σε ιστοσελίδες τραπεζικών ιδρυμάτων (e-banking). 

Για να αντιμετωπιστεί η απάτη αυτή, ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. καλεί τους δικαιούχους που γίνονται δέκτες τέτοιων τηλεφωνημάτων, να υποβάλουν αμέσως καταγγελία στην Αστυνομία.


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια