Δηλώσεις ζημιών για τις αποζημιώσεις των πληγέντων αγροτών του Δήμου Νέας Ζίχνης

Ξεκίνησε η διαδικασία για τις δηλώσεις ζημιών στον ΕΛΓΑ από τις πρόσφατες έντονες και καταστροφικές βροχές στην περιοχή του Δήμου Ν.Ζίχνης. ...


Ξεκίνησε η διαδικασία για τις δηλώσεις ζημιών στον ΕΛΓΑ από τις πρόσφατες έντονες και καταστροφικές βροχές στην περιοχή του Δήμου Ν.Ζίχνης.

Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο Δήμαρχος Παντελής Μπόζης είπε, πως το πρόβλημα είναι μεγάλο, κυρίως σε καλλιέργειες βαμβακιού και πως υπάρχουν ακόμη χωράφια γεμάτα νερό σε αρκετές κοινότητες.

Ήδη έχει επισκεφθεί κλιμάκιο του ΕΛΓΑ την περιοχή για την πρώτη ενημέρωση για τις καταστροφές και ξεκινά η διαδικασία για τις δηλώσεις ζημιών στο ΕΛΓΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν στον αρμόδιο ανταποκριτή του ΕΛΓΑ τη δήλωση ΟΣΔΕ του 2021 (φωτοαντίγραφο) και να περιμένουν τηλεφωνική επικοινωνία για την περαιτέρω διαδικασία πληρωμής των τελών εκτίμησης.

Η ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων διαρκεί 15 ημερολογιακές ημέρες. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των δηλώσεων θα γίνει από κλιμάκια του ΕΛΓΑ η τελική αποτίμηση των ζημιών.

πηγή:ertnews.gr

Σχόλια