Ελληνικό το καλύτερο πολυτελές ελαιόλαδο στον κόσμο!

Τα Luxury Lifestyle Awards είναι ένα παγκόσμιο βραβείο που επιλέγει, αναγνωρίζει και προωθεί υψηλής ποιότητας αγαθά και υπηρεσίες σε όλο τον...


Τα Luxury Lifestyle Awards είναι ένα παγκόσμιο βραβείο που επιλέγει, αναγνωρίζει και προωθεί υψηλής ποιότητας αγαθά και υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο. Στόχος τους είναι να συνδέσουν τους ανθρώπους με την ανώτατη πολυτέλεια. Για το έτος 2021, στη Ν. Υόρκη, αξιολογήθηκαν περισσότερα από 10.000 αγαθά και υπηρεσίες σε 400 κατηγορίες από 60 χώρες.

Μετά από μια ενδελεχή ερευνητική διαδικασία το Ελληνικό ελαιόλαδο E-LA-WON έχει διακριθεί ως το καλύτερο στη κατηγορία του.

Η Οργανωτική Επιτροπή των βραβείων Luxury Lifestyle Awards, αναφέρει χαρακτηριστικά για το πολυβραβευμένο ελληνικό ελαιόλαδο: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας το ελαιόλαδο E-LA-WON ανακηρύχτηκε νικητής στην κατηγορία του καλύτερου πολυτελούς ελαιόλαδου στον κόσμο”.


Στο ίδιο κλίμα τονίζει ο CEO της E-LA-WON, κ. Ιωάννης Καμπούρης, “με τη βράβευση αυτή τιμούμε το Ελληνικό ελαιόλαδο γενικώς, αφού λαμβάνει παγκόσμια αναγνώριση ως ο “υγρός χρυσός” του Ομήρου. Η εταιρεία μας συγκεκριμένα, έχει πλέον τις 100 βραβεύσεις. Ευχαριστούμε θερμά την Luxury Lifestyle Awards για την τιμητική αυτή διάκριση και την προβολή σε αυτό το νέο για εμάς κοινό . Πλέον έχουμε την δυνατότητα να αναπτύξουμε το πελατολόγιο μας σε μια νέα αγορά που ανήκει στην κορυφαία κοινότητα εμπορικών σημάτων πολυτελείας και συνδέεται με αυτές σε διεθνές επίπεδο και σε στοχευμένο κοινό, ενδυναμώνοντας έτσι την αξιοπιστία της επωνυμίας E-LA-WON”.

Σχόλια