Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας: Eκδήλωση με τίτλο «Ημέρες ΙΝΑΛΕ 2021» στιs 9 και 10 Δεκεμβρίου

Την 9η και 10η Δεκεμβρίου 2021 θα οργανωθεί διήμερη εκδήλωση με τίτλο «Ημέρες ΙΝΑΛΕ 2021», στο Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας (ΙΝ.ΑΛ.Ε.), του...


Την 9η και 10η Δεκεμβρίου 2021 θα οργανωθεί διήμερη εκδήλωση με τίτλο «Ημέρες ΙΝΑΛΕ 2021», στο Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας (ΙΝ.ΑΛ.Ε.), του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού Δήμητρα (ΕΛΓΟ – Δήμητρα), με σκοπό την ενημέρωση των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της κοινής γνώμης, για τις δραστηριότητες του Ινστιτούτου και τη συμβολή του στην αξιοποίηση των αλιευτικών πόρων και στη διαχείριση του υδάτινου περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αλλά και γενικότερα τη συμβολή του στην τοπική και εθνική οικονομία και ανάπτυξη. 

Την 10η Δεκεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί ολομέλεια, στην οποία θα λάβει μέρος το σύνολο του προσωπικού του Ινστιτούτου και των απασχολουμένων σε αυτό, με οποιαδήποτε σχέση (εργασίας, έργου, υποτροφία, κ.λπ.), με βάση την παράγραφο 19, άρθρο 36 του Νόμου 4589/19. 


Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Καθηγητής Σέρκος Χαρουτουνιάν και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Παναγιώτης Χατζηνικολάου. 


Δρ Γρηγόρης Κρέη, Διευθυντής Ερευνών, Διευθυντής του ΙΝΑΛΕ 
Δρ Σωτήρης Ορφανίδης, Διευθυντής Ερευνών, Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου

Σχόλια