Θ.Βασιλόπουλος :Έμπρακτη στήριξη στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους η αποστολή έξι φορτηγών με ζωοτροφές από την Κοζάνη

Απόδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους της Ηλείας ήταν η παράδοση έξι φορτηγών με ζωοτροφές από τον Σύλλογο ...
Απόδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους της Ηλείας ήταν η παράδοση έξι φορτηγών με ζωοτροφές από τον Σύλλογο Γεωργοκτηνοτρόφων Κοζάνης «Ο Βούρινος».

Με την παράδοση των ζωοτροφών αυτή τη φορά στην Ηλεία ( είχε προηγηθεί αντίστοιχη κίνηση σε κτηνοτρόφους της Εύβοιας) ολοκληρώθηκε η πολύ σημαντική κοινωνική δράση που από κοινού πραγματοποίησαν οι κτηνοτρόφοι της Κοζάνης , ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος και το Εμπορικό - Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Π.Ε Κοζάνης.

Τη αποστολή υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Γεωπόνος Τ.Ε. Θεόδωρος Βασιλόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο του Γεωργοκτηνοτροφικού Συλλόγου Κοζάνης Χαράλαμπο Τοπαλίδη για την έμπρακτη στήριξη στους γεωργοκτηνοτρόφους των πυρόπληκτων περιοχών, εν όψει του δύσκολου χειμώνα που έρχεται. Όπως επεσήμαναν οι γεωργοκτηνοτρόφοι της Κοζάνης ήταν ότι:

« Αυτό που θέλουμε να προβάλλουμε και να αναδείξουμε σ’ αυτή τη σπουδαία κοινωνική μας δράση, είναι η απλόχερη αλληλεγγύη των γεωργοκτηνοτρόφων του νομού μας στους δοκιμαζόμενους συναδέλφους τους στην Ηλεία και τη Βόρεια Εύβοια, με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους.»

Σχόλια