Σεμινάριο για το κλάδεμα της ελιάς στη Μεσσηνία (Βίντεο, Φωτογραφίες)

Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο σεμινάριο για τους ελαιοπαραγωγούς διοργανώθηκε στις αρχές της εβδομάδας, σχετικά με το κλάδεμα της ελιάς, από το Κέντ...


Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο σεμινάριο για τους ελαιοπαραγωγούς διοργανώθηκε στις αρχές της εβδομάδας, σχετικά με το κλάδεμα της ελιάς, από το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας (ΚΑΕΜ), με τη συνεργασία των Αγροτικών Συνεταιρισμών "Ένωση Μεσσηνίας" και "Νηλέα".


Δείτε το βίντεοΗ ενημέρωση έγινε από τον γεωπόνο του ΕΛΓΟ Δήμητρα Βασίλη Γκισάκη και πέραν των παραγωγών μελών των συνεταιρισμών, έλαβαν μέρος και και ωφελούμενοι των προγραμμάτων του ΚΑΕΜ. Να σημειωθεί πως το ΚΑΕΜ δημιουργήθηκε το 2016, από το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή - Κολέγιο Περρωτής.

Η εν λόγω δράση, η οποία έλαβε χώρα σε αγρόκτημα στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, αποτελεί ένα μέρος της γενικότερης δραστηριότητας που έχει αναπτυχθεί αναφορικά με την βελτίωση των συνθηκών παραγωγής, με στόχο την αειφορία της καλλιέργειας και την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος.

Κ.Δ.


Σχόλια