Σύλληψη κτηνοτρόφου στην Κρήτη – Το κοπάδι του προκάλεσε ζημιές σε χωριό της Κισσάμου...

Σωρεία τηλεφωνικών καταγγελιών από κατοίκους χωριού, σχετικά με αδέσποτο ποίμνιο το οποίο προκαλούσε αγροζημίες στις περιουσίες τους, δέχθηκ...


Σωρεία τηλεφωνικών καταγγελιών από κατοίκους χωριού, σχετικά με αδέσποτο ποίμνιο το οποίο προκαλούσε αγροζημίες στις περιουσίες τους, δέχθηκε χθες Τετάρτη, το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, 200 περίπου προβατοειδή -χωρίς μάλιστα μέρος από αυτά να φέρουν τα προβλεπόμενα από το νόμο ενώτια- αφέθηκαν από τον ιδιοκτήτη τους να «επελάσουν» ανεπιτήρητα σε ξένες περιουσίες, με αποτέλεσμα την πρόκληση ζημιών.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες του Α.Τ, Κισάμου μαζί με τα ΤΑΕ Χανίων, όπου συναντήθηκαν με τους παθόντες, οι οποίοι και επέδειξαν

Σε σχετικές αναζητήσεις των αστυνομικών στη γύρω περιοχή, εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση ο δράστης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του ποιμνίου.

Σε έρευνα που διενέργησαν οι αστυνομικοί στο αγροτικό αυτοκίνητό του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια κυνηγετική καραμπίνα γεμάτη και οπλισμένη με φυσίγγιο στη θαλάμη.

Ακολούθησε η σύλληψή του και ο σχηματισμός δικογραφίας με της κατηγορίες της αδεσποτίας, πρόκλησης αγροζημιών και παράνομης οπλοφορίας, ενώ παράλληλα του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για τις ζημιές που προκλήθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Χανίων.

πηγή:ertnews.gr

Σχόλια