«Επιστρέφει» στη Λάρισα η «Agrothessaly»

Στη διοργάνωση της έκθεσης «Agrothessaly» στις αρχές του ερχόμενου Μαρτίου, προχωρούν ο Δήμος Λαρισαίων και η ΔΕΘ Helexpo. H έκθεση που διορ...


Στη διοργάνωση της έκθεσης «Agrothessaly» στις αρχές του ερχόμενου Μαρτίου, προχωρούν ο Δήμος Λαρισαίων και η ΔΕΘ Helexpo. H έκθεση που διοργανώνεται εκ νέου, μετά την περίοδο της πανδημίας, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου του 2023.

Θέματα που αφορούν στη διοργάνωση συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχαν την Παρασκευή ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Νταής, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΘ HELEXPO, κ. Κυριάκο Ποζρικίδη και τον γενικό διευθυντή Αλέξη Τσαξιρλή.


Σημειώνεται ότι η επικείμενη διοργάνωση της Agrothessaly το 2023, θα είναι η τρίτη. Η πρώτη έκθεση που αποτελεί την εξέλιξη της Γεωργικής, Κτηνοτροφικής και Περιβαλλοντικής Εκθεσης Λάρισας, πραγματοποιήθηκε το 2017, η δεύτερη το 2019, πριν προκύψει η υγειονομική κρίση.

Η Agrothessaly είχε στεφθεί με επιτυχία αφού στις προηγούμενες εκθέσεις συμμετείχαν όλες οι μεγάλες εταιρείες γεωργικών μηχανημάτων και εξοπλισμού, καθώς και ιδιαίτερα σημαντικές εταιρείες του αγροτοδιατροφικού τομέα, ενώ το 2019 την έκθεση είχαν επισκεφθεί περισσότεροι από 43.000 επισκέπτες από τη Λάρισα, τη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα.


Σχόλια